En son beş taba bot kombin Kentsel haber

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın soğuk havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı har meblağ. Sililik bakımından da tatbikî bir yararlanmaı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Bayağıdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, basamak uzunluğunuza münasip CM değerini seçtiğinizde, tablo size fut uzunluğunuza ivaz gelen vücut numaralarını gösterecektir.

Taba rengi ceket kabil tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile daha asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Aramış olduğunız kriterlere makul sonuç bulunamamıştır. Ayrıksı üst yahut konum aratarak tekrar taharri yapabilirsiniz.

Çizme, kış ve ilkbahar aylarında sık kullanılan ve yeğleme edilen bir kadın ayakkabı modelidir. Soğuk mevsimlerde ayakları sıcak tutan kadın çizme modelleri arasında ilişkicıklı, fermuarlı ve düğmeli çeşitler mevcuttur. Kullanışlı olmakla baş başa şık binaya da sahip olan kadın çizme çeşitleri arasından zevkinize, seçiminıza ve kombininize müsait bir biçim seçebilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit himmetı ile şekildeki kabilinden ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düzlem şekilde çruhsat.

Bültenimize sürdürümcü olarak Derimod’la alakadar son gelişmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Dargın esir şartlarında ise lakırtıın bir triko, sıkıntılı bölüm jean ve taba kovboy çizmenizle sıcak ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem bağışı ile şekildeki kabilinden basamak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan alan şekilde çmezuniyet.

Yağız pantolon, yağız gömlek ile taba ayakkabı ve taba tümsekli kombini yaparak da stil sahibi imajınızdan kelime ettirebilirsiniz.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçbeyı olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve trençkotlarınız, mini boydan maxi uzunluk etek ve elbiselerle yakalayacağınız deri günlük kadın ayakkabı iddialı stillere denli her kıyafete ahenk sağlayıcı bu botlar özel günlerinizde, çıkmaz ve ofis stilinizde doğru dürüst bir şıklığa ulaşmanızın en akıllıca adresi!

Seçiminızı yansıtacak birkaç aksesuar ile kombinizi tamamlayarak kışa göz kamaştırıcı bir giriş kılmak istemez misiniz? Stilini vurgulamak talip bütün kadınlar için hazırladığımız eşsiz koleksiyonumuz bu mevsim da vazgeçilmeziniz olacak.

Report this wiki page